Partners

Een goede proactieve partner zorgt voor toegevoegde waarde

Een MKB-organisatie ontbeert vaak de tijd en de middelen om een ervaren managementteam van professionals voor elk – voor de bedrijfsvoering belangrijk – vakgebied op te bouwen. In feite komt de last van het leiden van een groeiende en succesvolle MKB-onderneming meestal neer op een klein aantal directeur/ grootaandeelhouders of partners. Soms is er maar één. Waar zoveel te doen is en slechts beperkte middelen beschikbaar zijn, kan Gibs u ontzorgen.

Netwerken is belangrijk, omdat je niet alles zelf kunt (en dat ook niet moet willen) is het zaak om samen te werken en te verbinden. Gibs heeft in tientallen jaren tijd een netwerk van professionals opgebouwd en gezamenlijk leveren wij multidisciplinaire oplossingen. Het is een kwestie van focussen en specialiseren. Daag ons uit en laat u aangenaam verrassen, want Gibs staat garant voor succesverbetering.

Henk Meijer is Accredited Associate of the Institute for Independent Business (www.iib.org.ws). Het wereldomspannende netwerk van Gibs staat tot uw beschikking.

Enkele partners:

www.sadhana-in-counselling.com
www.arkdmc.nl
www.pithr.com

Reacties zijn gesloten.