Achtergrond Gibs

Gibs Consultancy is opgericht in 2002. Niet zomaar, doch ontstaan uit een wezenlijke keuze. Henk Meijer stond in 2002 voor de keuze om opnieuw, voor de vierde keer, een uitdaging aan te gaan als directeur in loondienst of…iets anders.
De droom van iets anders was toen; vervuld worden door de inspiratie van het hier en nu. Klinkt mooi, maar kiezen betekent vaak: eerlijk zijn en met lege handen durven staan.

Kortom: Gibs Consultancy is ontstaan om het mogelijk te maken om zoveel mogelijk al mijn talenten bij meerdere bedrijven naar mijn eigen keuze toe te kunnen passen.

Gibs Consultancy heeft meerdere stadia van ontwikkeling gekend. Veel accent op familie bedrijfsopvolging, dan weer veel recovery en doorstarts. Het ene moment met meer dan twintig consultants op de loonlijst, dan weer als (bijna) éénmansbedrijf en alles er tussenin.
Anno nu is Gibs uiterst flexibel en speelt in op de behoefte van deze tijd. Er is een vaste kern van circa twintig freelance of professionele zelfstandigen, die waar nodig worden gecompleteerd met allerlei specialisten uit de diverse netwerken

Reacties zijn gesloten.